Hotel Calàbria - La Garriga

L'Hotel Calàbria de La Garriga, situat al centre del poble i al costat del restaurant La Garrafa, és ideal per gaudir de les zones verdes del Vallès i els entorns naturals del Montseny i fugir de les presses i el soroll de la ciutat.

Juntament amb el restaurant La Garrafa, amb una gran oferta gastronòmica, fan de l'Hotel Calàbria el lloc ideal per descansar i relaxar-se, ja sigui per feina o per una escapada familiar o romàntica.

Modernitat i personalitat es fusionen amb una llarga tradició a càrrec de la família Grau, des de 1970, amb personal agradable i atent per cobrir totes les necessitats dels nostres clients.

Els desitgem una feliç estada!

Més informació

8,8 8,8 Fabulós
4,5/5 4,5/5 Excel·lent
8,4 8,4 Molt agradable
Habitacions

Habitacions

Les 7 habitacions de l'hotel, decorades amb encant, són àmplies, modernes i acollidores i estan equipades amb les millors comoditats i serveis, oferint als nostres clients un tracte familiar i una experiència exclusiva i personal.

Més informació
Restauració

Restauració

La Garrafa és un restaurant de cuina tradicional catalana amb espai per a la creativitat. Disposa d’espais per a acollir tota mena de celebracions i esdeveniments.

Més informació
Situació

Situació

L'Hotel Calàbria està situat al centre de La Garriga, al Vallès Oriental.

És un lloc ideal per a gaudir de les zones verdes del Vallès i els entorns naturals del Montseny i fugir de les presses i el soroll de la ciutat.

Veure mapa